EL DRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La veu del Drac és música per a les oïdes humanes. La seva melodia és un beuratge dolç que omple i sedueix, que atrau i empresona. L'escoltareu encisats i quan volgueu reaccionar ja us estareu movent al seu ritme, ja sereu part de les seves històries. Tots els indrets que visiten veuen caure la llavor de la música, són sembrats de festa, tendresa i disbauxa. Quan la seva vida atzarosa i viatgera el retorna al punt de sortida recull amics, amors, humors. Uns éssers embruixats són els seus emissaris, els missatgers de la música. Són la Banda del Drac.

 

Les dues cares del drac

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EL DRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Adria diu:

    Soc lll Adria i vaig esta a bellvei soc un fannn

Els comentaris estan tancats.

EL DRAC!!!!!!!!!!!!!!!

La veu del Drac és música per a les oïdes humanes. La seva melodia és un beuratge dolç que omple i sedueix, que atrau i empresona. L'escoltareu encisats i quan volgueu reaccionar ja us estareu movent al seu ritme, ja sereu part de les seves històries. Tots els indrets que visiten veuen caure la llavor de la música, són sembrats de festa, tendresa i disbauxa. Quan la seva vida atzarosa i viatgera el retorna al punt de sortida recull amics, amors, humors. Uns éssers embruixats són els seus emissaris, els missatgers de la música. Són la Banda del Drac.

 

Les dues cares del drac

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.